containerhome2.jpg

Wing House Container

Jaarlijks worden er miljarden dozen van haven naar haven per container verscheept. Wereldwijd zijn er miljoenen container bewegingen per jaar. Waarvan 40% geladen zijn, van boven tot onder, met n en hetzelfde product. Het lossen van deze floorloaded containers is tijd en geldrovend werk. Omdat de containers zonder pallets geladen zijn, kunnen ze alleen maar met de hand worden gelost. Dat betekent dat er veel mankracht aan te pas komt om de dozen of zakken uit de container te halen.

En klaar te zetten voor verdere verzending of opslag. Dit systeem werkt. maar. Als u regelmatig te maken heeft met het lossen van containers. dan kent u de knelpunten die dit met zich meebrengt. Uw personeel moet zwaar en ergonomisch onverantwoord werk doen. door handmatig de lading uit de container te halen en te verwerken.

Het risico op fysieke klachten bij uw werknemers is groot. en kan uw bedrijf veel geld gaan kosten. Beschadiging. of verdwijning van goederen is reel. Er kunnen fouten sluipen in de verwerking van de lading. Bovendien kost het lossen van deze containers veel tijd en geld. Kan dat niet anders?.

Ja! Dat is waarom wij TEUN hebben bedacht. TEUN is de naam van een nieuw concept. dat een revolutie teweeg zal brengen in het leeghalen van vrachtcontainers. Het is een op maat gesneden dienstverlening die volautomatisch containers lost. Wij nemen alle zorgen uit handen.

Van transport tot opslag of aflevering van uw goederen. Hierbij is uw onderneming ons vertrekpunt. Wij doen alles op het vlak van uitladen en parcelhandeling. En we verzorgen een naadloze integratie met uw netwerk, wat voor WMS applicatie u op dit moment ook gebruikt. Met behulp van de PIQR1 wordt een container geleegd. De PIQR1 is een gerobotiseerde machine die single SKU volledig automatisch uitlaadt.

Dezelfde machine stapelt de dozen of zakken op pallets. en voorziet ze indien gewenst van een plastic folie. zodat de producten niet kunnen gaan schuiven. De machine kan op verzoek een barcode label op de pallet en/of de lading aanbrengen. zodat de producten snel op de juiste plaats in de opslagruimte gezet kunnen worden. Maar we gaan zelfs nog verder.

Want op verzoek neemt teun het complete lostraject uit handen. van de douanecontrole tot aan het inboeken en verwerken van de goederen in uw Warehouse Management Systeem. en zelfs de service om de goederen, waarvan u de eindbestemming al kent, direct vanuit de container bij uw klant af leveren. Hierdoor wordt de logistieke keten korter. en leveren we samen een belangrijke bijdrage aan het verminderen van de CO2 uitstoot. Een apparaat om een container leeg te halen?.

De piqr van teun werkt onbemand en rijdt zelf van dock tot dock. Hij past in een container en haalt daar de producten uit. Palletiseert ze zelfstandig en omwikkelt ze op verzoek met folie. Verder is de PIQR is naadloos gentegreerd in het WMS systeem. en communiceert probleemloos via barcode of RFIDtags. Een ingenieus visionsysteem.

Container Desiccant How to protect shipments from Moisture Damage with Container Dri II

There are millions of ships in transit across the ocean at any given time and these ships carry millions of containers. Some of these containers experience Container rain which exposes the cargo to Moisture damage. These containers are likely to face cargo losses. Cargo losses may occur due to caking of powder, packaging deterioration, mold, corrosion, peeling labels and warping.

Changes in temperature occur during shipping this creates a climate just like in a greenhouse, the result is condensed water which turns into container rain. So whats the solution? Container Dri II! Container Dri II is a line of specially designed cargo desiccants aimed at protecting cargo during shipping. It creates a dry climate within the container, preventing container rain!.

This is how container dri ii controls dew point and prevents container rain. As Container Dri II absorbs moisture it reduces the dew point temperature preventing condensation from forming on the walls of the Container. And here are the savings and benefits of using Container Dri II: Container Dri II prevents cargo loss due to moisture damage and holds three times its weight in moisture. It traps moisture as a thick,nospill gel.

containerhome2.jpg Category: How to Build a Container Home

Leave a Reply