containerhome2.jpg

Container House Cost Philippines

Uien zijn koel seizoen groenten die voornamelijk geteeld voor de smaak die zij toevoegen aan ander voedsel. Uien gaan bollen basis van de daglengte vormen. Uien kunnen worden gestart vanuit beide zaden , sets , of transplantaties. Uienzaad van zowel de witte en gele rassen kunnen binnen worden gezaaid in flats , in de winter of het vroege voorjaar , afhankelijk van waar u woont. In de meeste gebieden moet u uw zaailingen binnenshuis te starten. Ook kunnen zaden direct worden gezaaid in de tuin , bedekt met ongeveer een.

Kwart centimeter van de bodem en moet ontkiemen tussen 710 dagen. Als dik geplant , kunnen planten worden getrokken en gebruikt als groene uien of sjalotten voor salades of vers eten in ongeveer 810 weken. Echter , de meeste tuinders willen een uibol zo groot mogelijk te laten groeien. Om dit te doen , moet de ui planten worden uitgedund , totdat ze op zijn minst 23 centimeter uit elkaar om voldoende bol uitbreiding verzekeren. De verwijderde planten kunnen worden gebruikt voor de lente uitjes of u kunt opnieuw transplanteren in een ander gedeelte van de tuin , zodat ook.

Zij zullen moeten voldoende ruimte om te vergroten in grote bollen. Naar mijn mening uienzaden is de minst aanbevolen manier om uien te beginnen. De andere optie is dat je plantuien. Groeiende uien uit plantuien is waarschijnlijk een eenvoudiger manier om een oogst van kwaliteit uien te produceren , en in de meeste gevallen bent u in staat om meer succes te bereiken op deze manier zal zijn in vergelijking met de groeiende uien uit zaad. Sets zijn kleine , droge ui bollen die zijn geteeld in het voorgaande jaar. Zij zijn de gemakkelijkste.

How to Plant, Grow, Harvest Onions from Start to Finish

Voor veel tuinders om te groeien. Koop een zak sets , duw ze in vochtige grond tot net boven zichtbaar is en de ui begint te snel groeien. Ze worden vaak alleen verkocht als geel , wit of rode uien zonder rasnaam. Dus als je wilt weten welke rassen je groeien , gebruik geen uien sets. Ronde uien zal een afgeplatte ui produceren , en scheur gevormd of langwerpig sets ronde ui produceren. Grotere sets worden het best gebruikt als groene uien terwijl kleinere sets in de grond bollen te vormen. En dan is er de laatste optie voor de teelt.

Van uien Onion Planten. De manier waarop ik meestal groeien uien en hoe ik het groeien uien zou aanraden voor de eerste keer. Voor grote , stevige bollen, planten zijn het beste. Ze werden geproduceerd uit zaad in hetzelfde jaar dat ze zijn verkocht. Planten zijn verkrijgbaar bij zaadcatalogi , tuincentra of uw lokale bouwmarkten. Plantuien ui planten transplantaties , 46 weken voor de laatste schatting voorjaar bevriezen. Over het algemeen planten komen in een bundel. Plant de uien 1 diep en niet dieper , omdat dit hun vermogen om.

Lamp zal remmen. Wanneer u uw uien transplantaties , ze leven , en moeten zo snel mogelijk worden geplant. Als je niet in staat om deze te planten meteen, verwijder de ui planten uit de doos en verspreid ze op een koele , droge plaats. De wortels en toppen kan beginnen uit te drogen , maar wees niet ongerust , als de ui is een lid van de lelie familie en als zodanig zal leven ongeveer drie weken uit de bol. Het eerste ding dat de ui zal doen na het planten zal zijn om nieuwe wortels te schieten.

De volgende meest belangrijke ding in plantuien , is het kiezen van de juiste ui te planten op basis van uw locatie. Er zijn drie verschillende soorten uien. Korte dag uien , dag neutrale uien weet ook als intermediair dag uien , en lange dag uien Ten eerste , de korte dag uien Vorm bollen met 10 tot 12 uur daglicht Zij hebben behoefte aan zachte winter klimaat , meestal Zone zeven of warmer Geplant in de herfst , rijpen in de late lente En kan worden geteeld in het noorden , maar de bollen niet zo groot te krijgen.

En dan hebben we de Intermediate of dag neutrale uien Deze vorm bollen met 12 tot 14 uur daglicht Produceren mooie lampen in alle regio’s met uitzondering van Zuid Florida of ZuidTexas , deze intermediaire uien zijn ideaal voor Zones vijf tot zes Geplant in de herfst in de milde winter klimaten en in het vroege voorjaar in de noordelijke gebieden Dan tot slot heb je de lange dag uien Welke vorm bollen met 14 tot 16 uur daglicht Deze zijn meestal geteeld in de noordelijke gebieden , zone zes en kouder Daglengte is de belangrijkste factor bij het.

Selecteren van de ui variteiten. Dag uien lang groeien ten noorden van een lijn ongeveer uit Washington , DC. naar San Francisco , korte dag uien ten zuiden van de lijn en tussenliggende daglengte voor verscheidene mijlen aan weerszijden van deze lijn. Smaak en scherpte zijn andere factoren bij het selecteren van varianten. Zoete witte uien zijn over het algemeen lange dag rassen , terwijl de beste sterk smakende gele uien zijn tussenliggende of korte dag uien. Voor zover het planten gaat Selecteer een locatie met volle zon waar uw uien niet zal.

Worden overschaduwd door andere planten. De bodem moet goed doorlatende, losse , en rijk aan stikstof , en compact bodem invloed hebben op uw lamp ontwikkeling. U wilt lekker losse , rijke grond. Tot in de leeftijd van mest , compost of mest in de herfst voor het planten. Uien zijn zware feeders en moeten constant voeding de grootste bollen produceren. Op het moment van het planten , kunt u mengen in wat mest , ook, en zij kleden om de paar weken tot de bulbing proces begint.

Bent u het planten van zaden Uienzaden zijn van korte duur. Als het planten van zaden binnenshuis , beginnen met verse zaden elk jaar. Start zaden binnen ongeveer 6 weken voor het transplanteren. Transplantaties moet uit 4 tot 6 weken voor de datum van de laatste gemiddelde bevriezing worden ingesteld. Plantuien zodra de grond kan worden gewerkt in het voorjaar , Zorg ervoor dat de temperatuur niet onder de 20 graden Fahrenheit Voor sets of transplantaties , planten 1 centimeter diep , met 45 cm tussen elke plant. Ook.

Ik plant ze in rijen meestal ongeveer 12 tot 18 centimeter uit elkaar. Mocht u een deel van de uien te oogsten tijdens het groeiseizoen als groene uien , kunt u de planten zo dicht 2 centimeter uit elkaar te planten. Trek om en om , voordat ze beginnen bol , waardoor sommige voor grotere uien. Herinnering! Niet plant ze te diep , of ze zullen niet zo groot van een lamp te maken Als u overgebleven ui planten uit uw bundel , kunt u ze plant in een pot of plant ze in de grond bij elkaar.

, zoals ik meestal doe , en groeien ze het hele seizoen lang , en oogsten ze voor groene uien . Ui Bemesting en Growing Tips Uien vereisen een hoge bron van stikstof. Voor biologische teelt zoals wij dat doen , gebruiken een rijke compost hoog in stikstof. De conventionele , nietbiologische manier zou zijn om een stikstofhoudende ammoniumsulfaat of ammoniumnitraat kunstmest en dit moet tegen het tarief van een kopje per twintig meter van de toer worden toegepast gebruiken. Er is niet zoiets als een organisch geheel stikstofkunstmest. De eerste bemesting moet.

Ongeveer drie weken na het planten en ga dan verder met toepassingen om de 2 tot 3 weken. Zodra de nek begint zacht aanvoelen gelden niet meer kunstmest. Dit moet gebeuren ongeveer 4 weken voor de oogst. Onmiddellijk water altijd na de voeding en vocht vast te houden tijdens het groeiseizoen. Hoe dichter bij het oogsten meer water de ui vereist. Voor onkruidbestrijding Helaas is er geen organisch product beschikbaar om te helpen bij de onkruidbestrijding dus de enige methode zal de teelt zijn. Dat klopt, op uw handen en knien en trek het.

Onkruid. Terwijl cultiveren wees voorzichtig de ui bollen niet te beschadigen. Als de ui begint te bol de grond rond de bol moet los , zodat de ui is vrij om uit te breiden. Verplaats vuil bovenop de ui omdat hierdoor de ui vorming van de natuurlijke lamp. Dus wees niet ongerust als je begint te zien ui uitsteken van de grond als de lamp uit en vergroot. De bloei ook wel bekend als Melkkoppeling De meeste mensen willen uibollen groeien NIET ui bloemen ! Wat zijn de oorzaken lamp uien te sturen.

Om bloemstelen Bloei van uien kan worden veroorzaakt door verschillende dingen, maar meestal de meest voorkomende is temperatuurwisselingen. Als de ui wordt blootgesteld aan warme temperaturen , dan koud , dan weer warm , het zal bout. Een ui is geclassificeerd als een tweejaarlijkse wat betekent dat het duurt normaal 2 jaar te gaan van zaad tot zaad. Temperatuur is het regelen of triggering factor in dit proces. Als een ui plant wordt blootgesteld aan wisselende koude en warme temperaturen resulteert in de UI planten gaan slapende , hervatten.

Groei , gaan slapende en dan weer hervatten groei , heenen weer , de ui bollen voortijdig bloem of bout. De ui is misleid te geloven het is twee groeicycli of twee jaren van groei in haar tweejaarlijkse levenscyclus voltooid zodat het rondt de cyclus van bloei. Bloei kan worden gecontroleerd door het planten van de juiste variteit op het juiste moment. Gebruik alleen transplantaties die zijn potlood en kleinbedrijf of kleiner bij het planten in het vroege voorjaar of altijd zaaizaad. Uien sets hebben meer kans om bout,.

Omdat ze zijn opgesteld in het voorgaande jaar. Wat kunt u doen over Bloeiende Uien Als u een steel apper kan zien moet je de bloemstengel van de UI planten verwijderen Waarschijnlijk niet. het gaat niet om een verschil voor u doen. Je moet het zelf maar zodra de ui plant is geschroefd , of stuurde een bloemsteel , er is niets wat je kunt doen om dit probleem op te lossen. De uibollen zal eetbaar, maar kleiner zijn. Gebruik deze uien zo snel mogelijk omdat de groene steel die ontstaat.

Door het midden van de bol opslag vrijwel onmogelijk maakt. Nogmaals , gebruik deze uien First! Oogst ze , gebruik ze First. Voor zover de oogst en opslag gaat , Uien zijn volgroeid wanneer hun toppen zijn omgevallen. Na het trekken van de grond , zodat de uien te drogen, knip de wortels , snijd de toppen terug tot ongeveer een centimeter. De sleutel tot het behoud van uien en blauwe plekken te voorkomen is om ze in te houden op een koele , droge en gescheiden. Vergeet niet om de uien die met bouten of.

containerhome2.jpg Category: How to Build a Container Home

Leave a Reply